ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

Αγαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισες,

Είμαστε ιδιαίτερα πικραμένοι και δυσαρεστημένοι για το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούν να βλάψουν τον Σύλλογο μας με τον χειρότερο τρόπο και μοναδικό σκοπό την προσωπική τους προβολή.

ΕΥΤΥΧΩΣ όμως από την 1/11/13 οι ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ.

Την Κυριακή 27/10/13 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του συλλόγου μας είχαν το θράσος να εμφανιστούν ο διαγραφέντες, κος Νταβράνογλου και η κα Παπαελευθερίου στην συγκέντρωση που είχε προγραμματίσει ο σύλλογος για την καταγραφή από τα ενδιαφερόμενα μέλη μας, προβλημάτων και ερωτημάτων για τους υποψήφιους δημάρχους που τυχόν θα επισκεφθούν τον Συλλογο μας ενόψη εκλογών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μετά από μία ώρα διαλογικής συζήτησης με μέλη του Δ.Σ. και του Συλλόγου μας, μόνο που δεν έσκισαν τα ιμάτια τους ότι ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στην Περιφέρεια αλλά κατέθεσαν ερώτηση σε σχέση ΜΟΝΟ με την διαγραφή τους για το αν αυτή ήταν στα πλαίσια της νομιμότητας ή όχι.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας παρέλαβε την Παρασκευή 1/11/13 και ώρα 12.30μμ  από την Περιφέρεια όλα τα σχετικά έγγραφα που είχαν κατατεθεί από τους ως άνω.

Για την πλήρη ενημέρωση σας, σας παρουσιάζουμε τα αντίστοιχα έγγραφα που αναφέρουν (υπογεγραμμένα από τους ίδιους) ότι είναι ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ και όχι ερώτηση σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, όπως για την έγκριση Οικονομικού Απολογισμού Συλλόγου-Εκκλησίας καθώς και για την αποβολή του κ. Καπαλόπουλου το οποίο  τέθηκε μόνο επί Προσωπικού και εκτός Η.Δ. της Γ.Σ. και αποδοκιμάστηκε στο τέλος από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.

Όσο για τα θέματα της τροποποίησης του Καταστατικού δείτε μόνοι σας πόσο «απόντες» τελικά ήταν από την αίθουσα όπου καταγγέλουν για «Αλιευτικό Καταφύγιο» ενώ η πρόταση για τροποποίηση που πέρασε ομόφωνα ήταν για ΜΕΛΗ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ στο ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ του συλλόγου.

Το σίγουρο είναι ένα: Ολοι Κρίνουμε αλλά και Κρινόμαστε για αυτά που γράφουμε και υπογράφουμε.

Το απερχόμενο Δ.Σ. αλλα και το παρόν  το έχει επίσημα δηλώσει και το εφαρμόσει  ότι όλα τα θέματα μας θα είναι στο ΦΩΣ.

Παραμένουμε ιδιαίτερα περήφανοι για την απόφαση μας αυτή και δεν μετανιώνουμε, γι’ αυτό και εφαρμόσαμε τα ανοικτά συμβούλια από τον Σεπτέμβριο του 2011 και θα το συνεχίσουμε όσο θα είμαστε Διοίκηση, όσο και αν κάποιους τους ενοχλεί ή το θεωρούν πρόβλημα για την κατάκτηση των ιδιοτελών στόχων τους.

Σημείωση: τα επισυναπτόμενα έγγραφα στην καταγγελία που κατατέθηκε από τους ως άνω στην Περιφέρεια, είναι αναρτημένα στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Συλλόγου για την πλήρη ενημέρωση σας και επιβεβαίωση όσων σας αναφέρουμε στην Ανακοίνωση αυτή.

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου