Μπλε Λιμάνι, 23/3/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεωρούμε υποχρέωση μας να ενημερώσουμε τα μέλη του Συλλόγου μας και όλους τους δημότες / συντοπίτες μας για την προεκλογική εμφάνιση του κου Σοφρά και του συνδυασμού του μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, στον τόπο μας, στο μαγαζί BlueMarine (Ηρακλής) χθες (Σάββατο) το απόγευμα.

Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε το κάλεσμα του για να κουβεντιάσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο Μπλε Λιμάνι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο μας κ. Γιαννόπουλο.

Στην ανασκόπηση που έκανε ο κ. Σοφράς για τα πεπραγμένα στο νησί μας επί δημαρχίας του, τόνισε και την αναξιοπιστία των αποφάσεων του δημάρχου και για την έλλειψη πολιτισμού που επικρατεί στα Δ.Σ. του Δήμου. Ζητάει την ψήφο μας γιατί είναι ο καταλληλότερος για δήμαρχος Σαλαμίνας σε σχέση με τον κ. Τσαβαρή που είναι αναξιόπιστος και την κα Νάνου η οποία κατά τα λεγόμενα του έχει έλλειψη εμπειρίας. Την ίδια όμως στιγμή αρνείται να κάνει διάλογο/αντίλογο για τα θέματα που έθιξε για το νησί μας και στην συνέχεια αφαίρεσε τον λόγο από τον πρόεδρο του συλλόγου μας στην τοποθέτηση του για τα πεπραγμένα της δημαρχίας του στην περιοχή μας, ειδικά δε όταν αναφερθήκαμε στην απόφαση 92/2010 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου του οποίου ο κ. Σοφράς ήταν ταυτόχρονα και πρόεδρος και δεν υλοποίησε ποτέ την απόφαση του για ένα τόσο κρίσιμο έργο της περιοχής μας, ήτοι την υποστύλωση του ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου λόγω διαβρώσεως των θεμελίων του από την θάλασσα.

Ο κ. Σοφράς θεωρεί ότι τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας είναι ότι αν εκλεγεί δήμαρχος θα καταγγείλει την σύμβαση με την ΕΥΔΑΠ και δεν θα υπάρχει κανένας χωματόδρομος στον νησί μας στο τέλος της θητείας του. Φαίνεται πως ο τόπος μας, κατά την άποψη του δεν έχει άλλα προβλήματα σοβαρών υποδομών περαν των δύο ως άνω.

Μετά λύπης μας, αναρωτιόμαστε για ποιόν λόγο ήρθε στο Μπλε Λιμάνι αφού δεν άκουσε κανένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην περιοχή μας, προσβάλλοντας με την συμπεριφορά του την άψογη φιλοξενία μας, χωρίς καμία διακοπή στον λόγο του.

Αφού ο κ. Σοφράς είναι τόσο καλός γνώστης των προβλημάτων και δεν είχε κανένα λόγο να συζητήσει μαζί μας ας μας δώσει σαφείς προτάσεις και για την επίλυση τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μπλε Λιμένος Σαλαμίνας